Σχετικά με Εμάς

 

About Image
Είμαστε η ιστορία μας

που μας προίκισε με μια πορεία γεμάτη εμπειρίες από την ίδρυση το 1989 από τον Γιάννη Κλίτσα και τη συγχώνευση με το εργαστήριο του Στέφανου Βολωνάκη το 1996 μέχρι σήμερα.

Εμπειρίες που μας έκαναν κάθε μέρα και καλύτερους και μας βοήθησαν να προσδιοριστούμε. Το προσωπικό μας αποτύπωμα στην αγορά της αργυροχρυσοχοΐας δίνει ουσία και περιεχόμενο στο όνομα SAVATI και διαμορφώνει την ταυτότητά μας. Η αναγνώριση από ένα ιδιαίτερα απαιτητικό κοινό μας δίνει την ώθηση να προχωράμε δυναμικά μπροστά με ανοιχτό το πνεύμα για να αφουγκραζόμαστε το σήμερα και διορατικότητα για να σχεδιάζουμε το αύριο.

Είμαστε η φιλοσοφία μας

Η δέσμευσή μας σε δύο βασικές αρχές που για εμάς ορίζουν το «κόσμημα». Κάθε κομμάτι με την υπογραφή SAVATI οφείλει την ύπαρξή του στον σχεδιαστή που το εμπνεύστηκε και στα χέρια που το κατασκεύασαν με προσοχή και αγάπη. Γι’ αυτό και ομορφαίνει, στολίζει, κοσμεί, τιμά τον όρο «Κόσμημα». Χαρίζει λάμψη, παρόμοια με αυτήν μιας Μυκηναίας αρχόντισσας, και δίνει στα Βυζαντινά εμβλήματα, τον σταυρό, τον ρόδακα, τα κλαδιά αμπέλου, διαχρονική αξία.

Τονίζει αισθητικά μια ιδιαίτερη περίσταση χαράς ή επισημότητας, αναδεικνύοντας την κάθε γυναίκα που μπορεί να το υποστηρίξει, εκφράζει άποψη, διάθεση, συναισθήματα. Κάθε κόσμημα SAVATI συνδέεται με τον πολιτισμό που το γέννησε γιατί εκφράζει τις ευγενείς αξίες της εποχής του και αποτελεί μια περίτεχνη δημιουργία από χρυσό και ασήμι, που ντύνει το σήμερα με την αίγλη των πολιτισμών που μας διαμόρφωσαν. Οι ίδιες διαχρονικές αξίες τροφοδοτούν και τις αναζητήσεις μας που εκφράζουν τη σύγχρονη ματιά μας στο κόσμημα.

Είμαστε οι επιλογές μας

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε, ασήμι 925 και χρυσό σε 18 και 22 καράτια. Ο τρόπος που τα δουλεύουμε συνδυάζει δημιουργικότητα και εξειδικευμένη τεχνική. Στο δικό μας εργαστήριο, με έμπειρους τεχνίτες, άρτια εκπαιδευμένους σε παλαιές και νέες τεχνικές, κατασκευάζονται οι συλλογές μας, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από αρχέτυπα σύμβολα, σε μια έκφραση αυθεντικότητας που κερδίζουν την προτίμηση του κοινού και αναγνωρίζει τη SAVATI ως τον ειδικό σε αυτή την κατηγορία.

Είμαστε δίπλα σας!

Με σταθερά υψηλή ποιότητα κατασκευής και επαγγελματικό after sales service, με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 300τμ στην οδό Χίου 15 στην Καισαριανή που στεγάζουν το εργαστήριο και την έκθεση της SAVATI και με συνεχή παρουσία σε εκθέσεις στην Ελλάδα, αποτελούμε μια ομάδα που υπηρετεί το ελληνικό χειροποίητο κόσμημα.